Lees het Belmoni nieuws

Home » Blog
Gepost door admin op 12 november 2020 0

De meest recente update van Belmoni staat in het teken van projectbeheer. De module projectbeheer geeft je de mogelijkheid om specifieker je projecten in te plannen en te registreren.
Je start met een project en geeft de zaken in die moeten gebeuren. Voor iedere taak/issue kan je een inschatting maken en je uren registreren. Ben je klaar met het project of doe je een tussentijdse facturatie? Dan genereer je eenvoudig een factuur voor de gepresteerde uren.

In de update zijn de prioriteiten aangepast waardoor je meer inzicht krijgt in de status van je projecten.  Je kan de priotiteiten bepalen, deze zijn aangepast naar "laag", "normaal", "hoog" en "urgent". Daarnaast kan je aan iedere issue ook een prioriteits score meegeven om de belangrijkheid te bepalen. 

Lees verder
Gepost door admin op 13 februari 2020 0

In deze post een overzicht van de recente aanpassingen en nieuwe functionaliteiten. Lees hoe je als klant korting kan krijgen.

Lees verder
Gepost door admin op 13 januari 2019 0

Ondernemen kan toch fijn zijn en we zijn er van overtuigd dat we daar met Belmoni een steentje aan bijdragen. De ontwikkeling van Belmoni staat niet stil en we werken verder om het pakket nog beter te maken.

In dit bericht: een overzicht van de recente aanpassingen en nieuwe functionaliteiten, krijg korting!, factuur nummers, e-facturatie, relatie gegevens, timesheet, uitgaven en wat er nog op de roadmap staat.

Lees verder
Gepost door admin op 10 juli 2017 0

De producten module van Belmoni geeft je de mogelijkheid om producten of diensten te definiëren. Deze producten en diensten kan je vervolgens selecteren bij het opstellen van een factuur, order of offerte. Dat is handig want zo heb je minder opzoekwerk, altijd de correcte prijs en voorkom je fouten in de omschrijving van je product of dienst op de documenten die je naar je klanten gaat versturen.

Voor ieder product kan je tevens ook bepalen of je hiervoor stockbeheer wilt activeren. Hierdoor kan je in Belmoni perfect de status van je voorraad opvolgen.

Interesse? Je kan Belmoni 1 maand gratis proberen! 

Lees verder
Gepost door admin op 18 mei 2017 0

Voor het gebruik van de urenregistratie moet er eerst e.e.a. geconfigureerd worden.

Iedere gebruiker binnen Belmoni kan toegekend worden aan een specifieke project groep.
Om dit te doen open je de betreffende relatie, en vervolgens open je de contactpersoon die je wenst aan te passen.
Het laatste tabje van de contactpersoongegevens geeft de mogelijkheid om de contactpersoon toe te kennen aan 1 of meerdere projectgroepen.

Er zijn een aantal standaard projectgroepen voorzien. Indien deze niet geheel aansluiten bij je onderneming dan kunnen deze uiteraard nog aanpast worden.

Nadat iemand is toegekend aan een projectgroep worden projecten die aan dezelfde projectgroep zijn gekoppeld zichtbaar voor deze persoon.
Hiervoor kan je op het project via de tab "Project groepen" de gewenste projectgroepen toekennen.

Op deze manier is het bijvoorbeeld mogelijk om een project enkel voor een bepaalde groep beschikbaar te maken. Bijvoorbeeld voor medewerkers van je bedrijf met beperkte toegang.

Om te kunnen starten met de tijdsregistratie moet er vervolgens nog een issue aangemaakt worden. Maak een issue aan met bijvoorbeeld de omschrijving "Werkzaamheden periode ...". Vervolgens is het dan via de issue zelf mogelijk om uren in te voeren via de tab "Taken" maar eenvoudiger is om het menu item "Urenregistratie" te gebruiken.

Lees verder

Archief