Wat heeft belmoni te bieden

Home » Over

Belmoni biedt de mogelijkheden om je bedrijfsproces te optimaliseren en meer inzicht te krijgen in wat er momenteel speelt binnen je organisatie.

relaties

Relatiebeheer

Belmoni biedt relatiebeheer ofwel CRM (Customer Relationship Management) op een eenvoudige manier. Alle gegevens over je klanten, leveranciers en prospecten zoals bijvoorbeeld het btw nummer, de financiële gegevens, adressen, contactpersonen en notities worden op één centrale plaats beheerd zodat iedereen binnen je organisatie gebruik kan maken van dezelfde informatie.

offertes

Offertes, orders, facturen en uitgaven

Met Belmoni maak je binnen enkele seconden een offerte, order of factuur aan die je vervolgens ook vanuit Belmoni naar je klant kan versturen via email. Indien je liever zelf de offerte of factuur wilt versturen dan kan je het bestand in pdf formaat downloaden.

Ook je inkomende facturen en overige uitgaven kunnen beheerd worden via de uitgaven module van Belmoni.

producten

Producten en stockbeheer

De uitgebreide producten module voor het definiëren van producten geeft de mogelijkheid om op offertes, orders en facturen producten te selecteren. Hierbij zal de omschrijving en de prijs van het product zoals deze in de producten module gedefinieerd is overgenomen worden. Dit voorkomt een hoop opzoekwerk en typfouten op documenten die naar de klant verzonden worden.

Met behulp van stockbeheer kan de voorraad van producten eenvoudig beheerd worden zodat je altijd en overal inzicht hebt in de actuele status van de voorraad.

Wil je de producten ook online verkopen in een webshop? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de webshop applicatie die naadloos aansluit bij de producten module en stockbeheer.

producten en stockbeheer
projecten

Projectbeheer

Projecten beheren wordt kinderspel met de projecten module van Belmoni en biedt je een perfecte opvolging van je project met behulp van issues/tickets en urenregistratie.

Geef toegang aan je klanten om tickets aan te maken of om mee te werken aan een project. Opvolging en communicatie rond de uitvoering van je project zal zo aangenaam verlopen.

activiteiten

Vergeet niets

Met de activiteiten module van Belmoni vergeet je niets meer. Maak activiteiten aan en Belmoni zal je er tijdig aan helpen herinneren.

responsive

Online, in the cloud en op ieder apparaat

Belmoni is een applicatie in the cloud en werkt in iedere moderne webbrowser. Het is dus niet nodig om software te installeren op je desktop, laptop of mobiele apparaten.

Belmoni maakt gebruik van responsive-design, dit houdt in dat de applicatie zich aanpast aan het formaat van je scherm. Het is dus mogelijk om Belmoni op je pc of laptop te gebruiken, maar ook op je tablet of smartphone.

secure

Uiteraard is de applicatie beveiligd met een SSL certificaat. Hierdoor worden gegevens vanaf je browser via een beveiligde verbinding naar Belmoni verzonden.

responsive

Maatwerk software

Neem contact met ons op voor maatwerk oplossingen zoals:

Uitbreidingen op Belmoni, Integratie, Importeren van gegevens, Ontwerp factuur template