Belmoni update 2.0.0.116

Home » Blog » Belmoni update 2.0.0.116

In deze post een overzicht van de recente aanpassingen en nieuwe functionaliteiten. Lees hoe je als klant korting kan krijgen.

Factuur nummers

Net als vorig jaar kregen we opnieuw vragen van klanten om de factuurnummering op 1 te laten beginnen voor het nieuwe jaar.

Via de configuratie is het vanaf nu in te stellen dat de nummering voor een nieuw jaar automatisch op 1 zal starten. Ga hiervoor naar instellingen -> Configuratie -> Facturen en vink de optie "Start factuurnummer op 1 aan het begin van een nieuw jaar" aan.

Neem voor vragen over deze functionaliteit gerust even contact met ons op.

 

Factuur notities

Vanaf nu is het mogelijk om bij het maken van een factuur belangrijke informatie weer te geven die specifiek voor een bepaalde klant van toepassing is. Bijvoorbeeld een notitie over het email adres waar de factuur naartoe verzonden moet worden of een specifieke melding dat op de factuur moet staan.

Via het detail van een Relatie is het mogelijk om notities toe te voegen. Bij deze notities is er nu de mogelijkheid om aan te geven dat het om een factuur notitie gaat. Vink deze optie aan en de notitie zal bij het maken van de eerstvolgende factuur voor deze klant weergegeven worden.

 

Bug fixes en kleine aanpassingen

Een aantal actieve Belmoni gebruikers melden ons regelmatig wensen voor nieuwe functionaliteiten of eventuele fouten die ze tegen komen bij het gebruik van Belmoni. Op die manier maken we Belmoni samen steeds beter en gebruiksvriendelijker.
Een greep uit de recente bug fixes en aanpassingen:

  • Algemene voorwaarden standaard wel of niet meesturen.
  • Alle velden van factuur pdf transparant voor zichtbaarheid template achtergrond.
  • Euro symbool + spatie probleem in tekst velden op pdf bestanden.
  • Zoeken facturen incl. btw
  • Kopie van een offerte, extra informatie niet overgenomen.
  • Totalen betaald en te factureren niet aangepast bij reset filter.

 

Tips / Actie / Korting

Wanneer je zelf een idee hebt om de werking van Belmoni te verbeteren laat het ons dan zeker weten. Ook bieden we je vanaf nu een maand korting op de volgende factuur wanneer je ons een nieuwe klant aanbrengt die ook Belmoni gaat gebruiken en uiteindelijk klant zal worden! Like ons op facebook en deel je mening over Belmoni!

Gepost door admin
  • Berichten voor "Belmoni update 2.0.0.116":
  • Nog geen berichten.
Commentaar is uitgeschakeld voor dit news item.

Archief